Spørsmål og svar

Jeg har fått veldig mange spørsmål på bloggen, så igjen har jeg laget et innlegg med spørsmål og svar! Utrolig gøy at dere spør så mye og er så interesserte!

Hvor har du kjøpt muffinsstativet?
Det kan du få kjøpt på alt fra bokhandlere til hobbybutikker. De selger det også på Jernia. Hvor gammel er du?
Jeg er 17 år, blir 18 i mars 

Bor du for deg selv?
Ja, det gjør jeg. 

Baker du/legger du ut oppskrifter hver dag?
Nei, det gjør jeg ikke. Det har jeg ikke tid til, og jeg hadde heller ikke klart å spise opp alt. Men jeg baker nokså ofte. Ca. hver helg, og noen ganger i ukedagene.  

Baker du til anledninger og får penger for det?
Jeg har bakt på bestilling noen få ganger, og da får jeg penger for det. For det meste baker jeg jo for venner og familie og da trenger de selvfølgelig ikke å betale. Jeg syns jo bare at det er gøy! 


Disse er bakt på bestilling.

Hvor får du all energien til å bake?
Når man virkelig elsker noe så behøver man ikke så mye energi. Jeg baker fordi jeg liker det og syns det er utrolig gøy, ikke fordi jeg må. Noen liker å tegne og male, noen liker å sy, noen liker å lage smykker, og jeg liker å bake!

Hvordan oppbevares fondant som man har til overs?
Du legger den i en dobbel plastpose, altså to plastposer utenpå hverandre. Fondanten kan også legges i frysen og tas opp når det måtte ønskes.  

Kan du legge ut en oppskrift på snickerskake? En som likner på den de selger på LaBaguette?
Jeg aner ikke hva salgs snickerskake de selger på LaBaguette, men ja jeg kan legge ut en oppskrift på snickerskake. 

Q: Noen som fikk svar på spørsmålene sine?
Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Sørlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for å dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlærling på Edgars Bakeri, og driver nå med det jeg liker aller best! Her på bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. Ønsker du å følge bloggen min, så kan du like born2bake på facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits