Om meg og bloggen

Jeg heter Anita er 19 år og kommer fra sørlandsbyen Mandal. Skoleåret 2011/2012 flyttet jeg for meg selv i en leilighet i byen, men er nå tilbake på landet hvor jeg bor sammen med den fantastiske mammaen min. Jeg har en storesøster som har flyttet ut, og den beste pappaen som dessverre døde for 7 år siden.

Jeg har funnet min store lidenskap og en hobby jeg virkelig elsker. Jeg elsker å lage og pynte alt i fra kaker og cupcakes til makroner og cookies, derfor jobber jeg mot å utdanne meg til konditor. Jeg har gått ett år på restaurant og matfag ved Mandal VGS, og VG2 ved Tangen VGS. I juli 2012 startet jeg læretiden som konditor ved det lokale bakeriet her i byen, Edgars Bakeri og Konditori. Jeg trives veldig godt!


Bloggen born2bake har jeg opprettet for å dele med andre det jeg virkelig elsker. Jeg ønsker å vise frem min lidenskap og inspirere andre. 

Kontakt gjøres på born2bake@hotmail.no
Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Sørlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for å dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlærling på Edgars Bakeri, og driver nå med det jeg liker aller best! Her på bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. Ønsker du å følge bloggen min, så kan du like born2bake på facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits