Chocolate macarons with rasberry cream

Makroner må jo bare være noe av det søteste som finnes når det kommer til utseende. Utrolig gode er de også, spesielt med litt smaksessenser eller sjokolade. 

Ingredienser

240 g melis
140 g finmalte, skåldede mandler
3 eggehviter
Noen dråper smaksessens eller kakaopulver
Noen dråper konditorfarge

Fremgangsmåte

  • Sikt mandelmelet sammen med melis i en bolle. 
  • Stivpisk eggehvitene i en annen bolle. 
  • Rør sammen eggehvitene med mandel- og melisblandingen ved hjelp av en slikkepott. 
  • Tilsett smak og farge.
  • Fordel røren etter ønsket størrekse på et bakepapir. Det må være 3 cm mellom hver makron.
  • La makronene hvile i 15-30 min før du setter dem i ovnen. Dette er for at de ikke skal sprekke.
  • Store makroner stekes i 18-20 min ved 140 grader. Små stekes i 10-12 min.

Fyll dem med smørkrem eller annen god krem.
Oppskrift på smørkrem finner du her.

Q: Har du smakt eller laget franske makroner før?

 












Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Sørlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for å dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlærling på Edgars Bakeri, og driver nå med det jeg liker aller best! Her på bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. Ønsker du å følge bloggen min, så kan du like born2bake på facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv





Kategorier




Siste innlegg


Annonser








hits