Oppskrift marshmallowsfondant

Det er mange som lurer på oppskriften på marshmallowsfondant, så da skal jeg legge den ut. Visst fondanten ser veldig klissete ut når den er ferdig så kan du tilsette litt hvetemel, men husk at den skal ligge litt før du bruker den og da stivner den litt. Visst den er veldig klissete under bruk så knar du inn litt mel. 

Ingredienser

200 g marshmallows
2 ss vann
2 ss matfett
500 g melis
+ evt litt mel
+ evt farge 

Fremgangsmåte

  • Smelt matfett i en kjele.
  • Ha marshmallows og vann i en bolle og sett det i microovnen til det puffer opp.
  • Tilsett smeltet matfett og farge visst du ønsker det. Rør godt sammen.
  • Tilsett ca. 2/3 av melisen, litt og litt av ganga. 
  • Hell fondantrøren ut på et bakepapir og tilsett resten av melisen. 
  • La fondanten stivne litt før bruk. 

PS. Farge kan også tilsettes etter at fondanten er ferdig :-)
Jeg bruker pastafarger fra cacas.no til å farge fondanten med. Da blir fargene mye sterkere og finere! 

Q: Har du prøvd marshmallows fondant før, eller kommer du til å prøve det?












Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Sørlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for å dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlærling på Edgars Bakeri, og driver nå med det jeg liker aller best! Her på bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. Ønsker du å følge bloggen min, så kan du like born2bake på facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv





Kategorier




Siste innlegg


Annonser








hits