Oppskrift marshmallowsfondant

Det er mange som lurer p oppskriften p marshmallowsfondant, s da skal jeg legge den ut. Visst fondanten ser veldig klissete ut nr den er ferdig s kan du tilsette litt hvetemel, men husk at den skal ligge litt fr du bruker den og da stivner den litt. Visst den er veldig klissete under bruk s knar du inn litt mel.

Ingredienser

200 g marshmallows
2 ss vann
2 ss matfett
500 g melis
+ evt litt mel
+ evt farge

Fremgangsmte

  • Smelt matfett i en kjele.
  • Ha marshmallows og vann i en bolle og sett det i microovnen til det puffer opp.
  • Tilsett smeltet matfett og farge visst du nsker det. Rr godt sammen.
  • Tilsett ca. 2/3 av melisen, litt og litt av ganga.
  • Hell fondantrren ut p et bakepapir og tilsett resten av melisen.
  • La fondanten stivne litt fr bruk.

PS. Farge kan ogs tilsettes etter at fondanten er ferdig :-)
Jeg bruker pastafarger fra cacas.no til farge fondanten med. Da blir fargene mye sterkere og finere!

Q: Har du prvd marshmallows fondant fr, eller kommer du til prve det?












Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Srlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlrling p Edgars Bakeri, og driver n med det jeg liker aller best! Her p bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. nsker du flge bloggen min, s kan du like born2bake p facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv





Kategorier




Siste innlegg


Annonser








hits