Mine bakebøker

Jeg har blitt spurt om å legge ut bilder og fortelle litt om kokebøkene mine. Jeg legger kun ut "bake"bøkene fordi jeg regner med at det er det som er mest interessant. Visst noen ønsker at jeg skal poste et innlegg om de andre kokebøkene mine, altså de med middagsmat og slikt i, så er det bare å si ifra. 

Her kommer hvertfall mine kake-, bake- og dekoreringsbøker:Love Manuela; En utrolig god, moderne og inspirerende bok. Den inneholder nydelige oppskrifter, gode forklaringer, fantastisk fine bilder og en del kommentarer fra Manuela selv. Manuela Kjeilen er en dame som inspirerer meg veldig. Hun er verken utdannet baker eller konditor, men er nok bedre en gjennomsnittet utdannede bakere og konditore her i landet. Hun baker med kjærlighet og elsker det hun driver med, og i tillegg er hun fantastisk flink!Cupcakes, lag dem selv; Dette er en bok jeg er utrolig fornøyd med. Det er en cupcakebok som inneholder så utrolig mye mer enn bare vanilje- og sjokolademuffins toppet med en eller annen kjedelig krem. I denne boka finner du alt espresso- og baileyscupcakes til jordbær- og passjonsfrukcupcakes. Frist med dessert og Smaken av sjokolade; Dette er ti bøker skrevet av samme dama. Den inneholder utrolig mye godt, men er litt mer "gammeldags." Jeg har enkelte oppskrifter i disse bøkene som jeg bruker ofte fordi de er så utrolig gode. Den store kakeboka; Boka er skrevet av den norgeskjente konditoren Sverre Sætre. Her finner du alle slags kaker, i tillegg til enkle pyntemetoder og teknikker. Den inneholder alt fra formkaker tilsaftige sjokoladekaker. 500 muffins; I denne boka har jeg egentlig bare én oppskrift jeg faktisk bruker, men den oppskriften er KNALLGOD! Har ikke fått prøvd så mange forskjellige enda, men dette er ganske basicoppskrifter, uten noe særlig særpeg slik som du får i cupcakesboka lengre oppe. 


Og i tillegg har jeg disse to dekorasjonsbøkene som er på engelsk. Jeg har ikke brukt dem så veldig mye, men de inneholder noen utrolig greie oppskrifter på f.eks. sukkerpasta og spiselig lim inkludert mye insirasjon og dekorasjonstips. 

Q: Har du prøvd noen av disse kokebøkene? Har du en kokebøk du vil anbefale?  

Thea Mariel
Jeg har ikke noen av kokebøkene! :P
16.01.2012, 14:33
URL: http://theamariel.blogg.no/
Karoline
Har tenkt å kjøpe Love Manuela og den cupcakes boken :-D
16.01.2012, 14:41
URL: http://karohfoto.blogg.no
Hedda
Kult! Du er så flink! :)
16.01.2012, 15:55
URL: http://www.heddast.blogg.no
Vårild
Har kjempe lyst på den første :) Er den dyr?
16.01.2012, 17:38
URL: http://alcea.blogg.no
Henriette Emilie
så den første kakeboka på bokhandleren i dag, og har veldig lyst til å kjøpe den! den så veldig god ut:- D
♥ Amalie
Hei! Jeg har lett litt i arkivet, og finner ikke den oppskriften du la ut om konfekt en gang... Kan du legge den ut igjen eller linke til innlegget? :- )
16.01.2012, 18:39
URL: http://reachingforyou.blogg.no
♥Anita
Vårild: Boka koster 350 - 300 kroner :-)
16.01.2012, 18:46
URL: http://born2bake.blogg.no/
♥ Amalie
Sv; jeg tror det var hos deg, men det kan godt være jeg tar feil! Jeg bare syns jeg husker at det var herfra.. ;- )
16.01.2012, 18:54
URL: http://reachingforyou.blogg.no
Vivian
eg har den samme muffins boka med sjokolade muffins til framside ^^

BTW hvor kjøper man den første boken?
16.01.2012, 19:26
URL: http://sjokosjokojenta.blogg.no
Marte
Jeg leser bloggen til hun som har lagd den første boken:)
16.01.2012, 21:35
Gina
Sett den føste i bokhandleren for en stund siden. Virker veldig bra!
17.01.2012, 12:45
Trine
Har Love Manuela boka :)
17.01.2012, 14:03
URL: http://www.edha.blogg.no
Vårild
Hei <3 Har sent deg bilde på mail, er også å finne på bloggen :)

- Vårild ♥
17.01.2012, 14:22
URL: http://alcea.blogg.no
Aninsope
har ingen bakebøker som er så gode.. men du har jo utrolig mange! og alt som står der ser utrolig godt ut <3 du er så flink :)
18.01.2012, 21:09
URL: http://aninsope.blogg.no
Ingeborg
Hei! Du har en superfin blogg, -virkelig inspirerende!! Mens så lurer jeg på; kan man lage spiselig lim selv?..hva lager du det av?

Stå på videre, du er så vanvittig flink!!
26.01.2012, 19:24
Line - KONKURRANSE
Kjempe spennende blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspirert når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat blitt med i en mega konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?
09.09.2013, 09:31
URL: http://www.make.my/yahb9xgk3xr

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Sørlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for å dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlærling på Edgars Bakeri, og driver nå med det jeg liker aller best! Her på bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. Ønsker du å følge bloggen min, så kan du like born2bake på facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits