VIDEO + svar til dere

Heisann! Jeg fikk ikke blogget i går fordi dagen så og si gikk i ett. Jeg får mange spørsmål, tips og ideer til hva jeg kan blogge om av lesere. Det setter jeg utrolig stor pris på, men jeg vil bare at dere skal vite at jeg ikke får oppfylt alle ønsker og tips. I hvertfall ikke akkurat nå. Jeg har jo også andre ting å konsentrere meg om, og jeg har det dessverre ikke slik at jeg bare kan bake og bake uten at det gjør noe. Noen skal jo faktisk spise opp alt også. Dessuten må det jo passe til anledningen osv. Mye å tenke på. Men jeg skal gjøre mitt beste ved å i prøve å lage noe av det dere spør meg om!

Jeg har f.eks. fått spørsmål om å legge ut videoer av der jeg baker. Det kan jeg kanskje gjøre en gang i mellom. Det krever jo nemlig ganske mye å filme slikt. Så skal man filme på rett sted, få med alt, videoutstyret må være bra, filmingen må være bra, og så kommer det jo til redigeringen. Det tar ALLTID lengre tid enn man forventer. 


Her er en film jeg lagde en gang i fjord. Pynting av cupcakes!

Noen ønsker også at jeg tar mer bilder under bakinga og lage steg-for-steg innlegg. Det skal jeg prøve å bli bedre på!

I dag skal jeg forresten bake ett eller annet. Tror det blir en sjokoladekake, ettersom at dette var ønske fra en leser :-)

 Q: Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal bake?

   

Thea
Du er kjempe flinkt til og pynte og bake, Anita! :D
14.01.2012, 12:58
URL: http://theamariel.blogg.no
Synne Holsve
Kjempe fin video!♥
14.01.2012, 21:32
URL: http://holsve.blogg.no
vilde
Supersøte muffins!

Hva slags tipp er det, og er det Wilton? 1B kanskje?

:-)
15.01.2012, 21:10
hvilken glasur/frosting bruker du?
21.01.2012, 19:13
Sara-Helen
Å, du er så flink! Jeg laget vanilje og sjokolade cupcakes en gang, og mamma og en vennine av mamma fikk smake dem, de holdte på å spise seg i hjel! nå har hun venninen til mamma bursdag, så jeg skal lage sånne til henne :D ++ SE på bloggen min, jeg har annbefalt denne fine bloggen<3
23.01.2012, 15:49
URL: http://sarahelenvakkerogpen.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Sørlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for å dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlærling på Edgars Bakeri, og driver nå med det jeg liker aller best! Her på bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. Ønsker du å følge bloggen min, så kan du like born2bake på facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits