Ferdige karameller

I går lagde jeg fløtekarameller til min onkel som har bursdag i dag. Han er utrolig glad i disse karamellene, så det var midt i blinken. Etter en natt i kjøleskapet har jeg pakket dem inn i cellofanpapir og lagt dem oppi en gulleske. Utrolig enkelt og greit, men det ser veldig fint ut! :-D




Oppskriften finner du her.

Q: Hva syns du?



  

Karoline
Stilig! Du er flink :D
09.01.2012, 16:30
URL: http://karohfoto.blogg.no
Ina-Marie ♥
Sykt hvor flink du er! Kjempe fin blogg :)
09.01.2012, 16:52
URL: http://inahartvikseen.blogg.no
Birte <3
Hei Anita! Ville bare si at du gir meg så mye inspirasjon!! Får lyst til å bake hele dagen lang :D Om du går for drømmen din tror jeg virkelig at du kommer til å ha ditt eget konditori en dag! Jeg kommer i alle fall til å gå der!
09.01.2012, 17:25
Synne Holsve
Å herregud så godt det ser ut!
09.01.2012, 19:46
URL: http://holsve.blogg.no
E l i n e♥
nammm det så gått ut<3<3<3
09.01.2012, 20:06
URL: http://ekbekb.blogg.no
Maja :)
De ses gode ut :) Fin blogg ;)
09.01.2012, 21:00
URL: http://bake4love.blogg.no
Thea
Oi, det må jeg prøve en gang! :-D
09.01.2012, 21:05
URL: http://www.rainbowtime.blogg.no
Keilineey
Kjempe fin blogg! Hadde blitt glad for en liten kommentar tilbake (:
09.01.2012, 21:09
URL: http://keilineey.blogg.no
Ida
søtt, fikk veldig lyst til å prøve det!
10.01.2012, 06:53
URL: http://iknudsen.blogg.no
Laiia
Oj, de så veldig gode ut! =)

Men jeg bare lurer på om de etter en stund i kjøleskap blir til harde eller mye karameller? ;D
13.01.2012, 16:56
born2bake - Anita Velle
Laiia: Hei! Visst du setter dem i kjøleskapet blir de harde, men så snart du setter dem ut vil de begynne å bli mykere igjen :-)
14.01.2012, 12:42
URL: http://born2bake.blogg.no/
Madelén
Hvordan får du cellofanen til å holde seg der du vrir den? Jeg prøvde dette i jula, men alt spratt bare opp igjen.
26.01.2012, 09:32

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:






Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Sørlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for å dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlærling på Edgars Bakeri, og driver nå med det jeg liker aller best! Her på bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. Ønsker du å følge bloggen min, så kan du like born2bake på facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv





Kategorier




Siste innlegg


Annonser








hits