Følg bloggen på facebook

Det er sikkert en del som vet det, men jeg har en facebook side til bloggen min. Jeg tenkte lenge på å lage en slik side, og til slutt gjorde jeg det faktisk også. Det er jo en grei måte folk kan følge bloggen min på. Du kan finner finne facebook siden her, eller trykke på facebook knappen under profilbildet. 

Jeg hadde blitt kjempeglad visst noen av dere vil like siden min!  

vårild
Hei! elsker bloggen din :-)

Jeg lurte på om du kan lage et innleg der du viser oss steg for steg hvordan du pynter muffins? Litt enkelt, ikke så avangsert?

Hilsen Vårild :-)
10.01.2012, 19:08
URL: http://alcea.blogg.no
issa<3
Hei;) jeg elsker bloggen din, du er syykt flink til å dekorere og bake!!!

og du er sykt pen! og har god stil!

du er kjempe flink til å blogge;)

Hilsen Isabell<3
10.01.2012, 19:43
URL: http://issaton.blogg.no
born2bake - Anita Velle
vårlid: Heisann! Det skal jeg prøve å få til helgen 21-22. januar :-)

issa: Tusen takk for så herlig kommentar! Nå ble jeg kjempeglad! :-D
10.01.2012, 20:22
URL: http://born2bake.blogg.no/
Pia
Hell00 miss perfect:D

Serriøst, blir like sjokkert hver gang jeg ser på hvordan du behersker bakingen! Du er så sinnsykt god, har ikke ord rett og slett!

Ville bare si at jeg har likt facebooksiden din nå, og lurte på om du kan lage noe av en sjokoladekake ellernoe? Det hadde ivertfall jeg satt utrolig mye pris på :D Du skjønner, jeg synes sånn "gammeldagse sjokoladekaker" er litt kjipe :D Men takk!

btw; LOVE YOUR BLOG <3 <3 <3
10.01.2012, 21:12
Nina
heiii! jeg synes du er en utrolig god baker! All den gode maten jeg ser på denne bloggen får meg til å sikle å stikke en tur innom butikken for å handle, og så inn på kjøkkenet for å bake. Skal nok prøve noen av oppskriftene en gang!

Men du? hvordan har du fått til det fine designet på bloggen din? Har problemer med å endre mal på bloggen min ;S vet du om noe som kan hjelpe?
10.01.2012, 22:02
URL: http://aninsope.blogg.no
♥Anita
Pia: Heisann! Jeg er ikke sikker på om jeg forstår helt hva du mente. Vil du jeg skal lage en sjokoladekake, eller lage noe AV en sjokoladekake? :)

Og hva er en "gammeldags sjokoladekake?" :-)
11.01.2012, 12:54
URL: http://born2bake.blogg.no/
Pia
Hahha, skrev det kanskje litt utydelig, ja :P

Men ivertfall mitt ønske er:

En god sjokoladekake med fin pynt.

(glem det forrige innlegget! Skjønner at du ikke forsto det:P)
11.01.2012, 14:27

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Jeg heter Anita, og er ei glad og positiv jente fra Sørlandet. Jeg har en stor lidenskap for baking og dekorering, og har opprettet denne bloggen for å dele dette med andre. I Juli 2012 begynte jeg som konditorlærling på Edgars Bakeri, og driver nå med det jeg liker aller best! Her på bloggen vil jeg legge ut deilige oppskrifter og bilder av det jeg lager, samt tips og teknikker. KONTAKT: born2bake@hotmail.no .. Ønsker du å følge bloggen min, så kan du like born2bake på facebook. Der postes alle nye innlegg med mer.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits